MoVe 4 you ...daar zit beweging in!

Even kennismaken

Hoi ik ben Marcia, ik volgde een opleiding toegepaste beeldende kunst, werk als leerkracht in het bijzonder lager onderwijs, hou van creatief bezig zijn, paarden, reizen, de natuur,…

Ik ben getrouwd met Kevin, mijn rots in de branding, die er steeds voor open staat om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan! 

Naast mijn job en passie, lesgeven en kinderen uitdagen om zich op een creatieve manier te ontplooien, vind ik het voor mezelf belangrijk om te kunnen groeien, leren en in beweging te zijn. In mijn vrije tijd geniet ik van het vormgeven aan al die creatieve ideeën in mijn hoofd. Het ontwerpen van juwelen, creëren van pasteltekeningen, boetseren, experimenteren met nieuwe technieken en materialen vormen een constante bron van plezier en persoonlijke groei. Zowel het creëren als het delen van mijn passies zijn dingen waar ik veel voldoening uithaal!

Zo groeide stilaan het idee om MoVe 4 you op te richten….voor jou…met jou…beweging zit er zeker in!!!

Move 4 you webshop juwelen crea atelier Bouwel

Wat heeft MoVe 4 you te bieden?

Handgemaakte juwelen naar eigen ontwerp.

In onze webshop bied ik juwelen aan die allemaal van begin tot eind door mij met veel passie ontworpen en vervaardigd zijn. Ik maak hierbij gebruik van verschillende materialen en technieken. Hierover kan je meer lezen op de productpagina’s. De juwelen zijn beperkt in oplage waardoor je kan genieten van een exclusief stukje. Mijn missie…voor iedereen een “ klein origineel gelukje” aanbieden! Ik verwerk uiteenlopende stijlen in mijn collecties en kijk er op toe dat ik verschillende prijsklassen hanteer. Zodat de collecties voor iedereen toegankelijk zijn. Ik hoop je in ieder geval blij te maken met mijn collecties dus aarzel niet om een kijkje te gaan nemen op de webshop!

Crea atelier.

Daarnaast ben ik volop bezig met de opstart van het crea atelier. In het crea atelier wil ik graag mijn passie en ervaring delen. Ik zal workshops aanbieden voor volwassenen en kinderen. Ik verzorg ook activiteiten aan huis of je kan ervoor kiezen om één van onze partyboxen te bestellen waarmee je zelf creatief aan de slag kan tijdens je activiteit.

Ben je zelf graag creatief bezig, zoek je een leuke activiteit voor de kinderen, organiseer je een ladies night, verjaardagsfeestje of vrijgezellenparty en wil je deze een creatieve, gezellige invulling geven, kijk dan zeker ook op onze pagina crea atelier misschien heb ik de ideale workshop voor jou om er een geslaagde activiteit van te maken!

Ben je zelf minder creatief maar hou je wel van een gezellige homeparty dan kan je natuurlijk ook bij mij terecht.

Dit onderdeel is nog volop in opbouw we houden jullie op de hoogte via onze pagina 'Crea Atelier'

 

Heb je een specifieke vraag, wil je graag iets op maat aarzel niet om me te contacteren. Het plezier brengen en delen van passie en ervaring zijn de bouwstenen van deze droom en dit project. Wij staan voor je klaar!